Főoldal TAGOK

Énekes

Grizner Henriett

Bérlete van az Operába, viszont bliccel a bkv-n. Azzal kelt megrökönyödést, hogy gyakran használ öt szótagnál hosszabb, egzotikus csengésű szavakat; amelyeket néha maga sem ért. Naiv lelkű filantróp, de Mortal Combatban verhetetlen. A lábai hosszúak, a szoknyái rövidek. 

 
Basszusgitár

Igliczki Péter

Nem tökéletes, de elvárja a maximumot. Őszintén bunkó. Bunkón őszinte. Igazi józan paraszt – józan, mert mindig vezet; a parasztságát meg hagyjuk is – lépten nyomon bebizonyítja, mekkora. Kedvenc állata a lajhár, mert őszintén tud azonosulni az életfilozófiájával. 

 
Gitár, Vokál, Dalszöveg

Karácsony Dávid

 Mezítláb jár, de még nem tarhált csövesektől. Nem azért gitározik, mert szeret, hanem mert valaki egyszer hangszert adott a kezébe. Elege lett a hírhedtségből – híres akar lenni. Durván Pán Péter szindrómás.

 
Klarinét, szaxofon

Fodor Bálint

Hidegvérű fúvós, aki mindig nyugodt – kivéve, amikor nem. Nem dobálja téglával a repülőket; cserébe pedig azok sem esnek a fejére. Egy ország szereti. Ez az ország Grönland. 

 
Dob

Ferencz Balázs

Zenésznek indult, de dobos lett belőle. Ő a negyedik napkeleti bölcs, egy igazmondó vega juhász. Nem olt el alvó lányok kulcscsontján égő cigarettát – pedig volna rá igény. Amúgy meg bánja is ő… azt írunk, amit akarunk.